Det här är Infinite Mama!

Foto: Isabell N Wedin

Det började med att jag höll en kurs i Medveten Gravidyoga i vårt schema på Infinite Yoga Malmö våren 2016. Tre år senare har denna lilla bebis vuxit till Infinite Mama, med sex dedikerade gravidyogalärare jobbar nära tillsammans och håller i upp till åtta yogaklasser för gravida och nyblivna mammor i veckan. Infinite Mama är en plats för dig som är i den transformerande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär. 

Infinite Mama teachers! Maria Tholen, Magdalena Kuchcinska, Charlotta Sernerup med sonen Leon, Kristin Montagu-Evans, Johanna Lindberg & Lovisa Limseth´

Vi erbjuder gravidyoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter och här har du möjlighet att dela tankar, känslor och kunskap med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du redskap för känslohantering som är till stor nytta under graviditeten och din fortsätta roll som förälder.

Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig, med utrymme för att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, att skapa kontakt med dig själv mitt i livet med ett litet barn.

Hundratals kvinnor har gått vår gravidyoga under de här åren, och vi är så otroligt tacksamma för var och en av er, stora som små, som är med och skapar denna plats och community! ❤

Vårens yogakurser på för gravida och nyblivna mammor på Infinite Mama hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s