Om Infinite Mama

Foto: Isabell N Wedin

Infinite Mama är en del av Infinite Yoga Malmö, och en plats för dig som är i den transformerande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär.
Vi erbjuder gravidyoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter och här har du möjlighet att dela tankar, känslor och kunskap med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du redskap för känslohantering som är till stor nytta under graviditeten och din fortsätta roll som förälder. Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig, med utrymme att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, att skapa kontakt med dig själv mitt i livet med ett litet barn.

Läs mer om Infinite Mama & vår vision! >>

Foto: Asaf Kliger

Om Johanna Lindberg

Jag heter Johanna Lindberg och är yogalärare och studiochef på Infinite Yoga Malmö, som jag äger och driver tillsammans med min grymma kollega Kristin Montagu-Evans, och våra delägarkollegor Ina Elverljung och Malin Sandell.

Gravidyoga och postnatal yoga, som mamma baby yoga, är mina stora passioner inom yogan, och jag fullkomligt älskar att följa kvinnor genom den transformativa resa som en graviditet, förlossning (oavsett om den sker vaginalt eller med kejsarsnitt) och första tiden med ett barn innebär. Jag håller förlossningsförberedande kurser för par och gravida samt den stödperson som finns med under förlossningen och har även startat Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning tillsammans med Ulrika Wedin som driver HoliBeYoga.

Och så har jag grundat Infinite Mama, en mötesplats för gravida och nyblivna mammor med yoga, terapi och behandlingar som jag driver tillsammans med ett fantastiskt team yogalärare och terapeuter, som alla brinner för att skapa en trygg plats med stort tillåtande för kvinnor i denna unika och transformativa fas i livet. 

Infinite Mama teachers Maria Tholén, Magdalena Kuchcinska, Charlotta Sernerup med sonen Leon, Kristin Montagu-Evans, Johanna Lindberg & Lovisa Limseth´